Garantie op onderdelen

Op de individuele onderdelen hanteren wij de fabrieksgarantie die meegeleverd wordt met het product. Voor de meeste onderdelen betreft de fabrieksgarantie 3 jaar na aankoop van de computer. Uitzonderingen zijn het werkgeheugen: 10 jaar, voeding: 5 jaar, en de computerbehuizing: 2 jaar.

Garantie op de assemblage en functioneren van de PC

Gaat de PC niet meer aan? Heb je veel last van crashes? Dan bieden wij ondersteuning en garantie tot 3 jaar na de aankoopdatum. Deze garantie vervalt alleen als de grote aanpassingen aan de computer gemaakt worden. Zoals het vervangen van het moederbord, processor, voeding, of de processorkoeler. De garantie vervalt niet als er aanpassingen worden gemaakt aan het werkgeheugen, opslag of de videokaart.

Herroepingsrecht

Je mag je computer tot 30 dagen na levering terugsturen voor retour. Je mag in die periode uiteraard de computer uitpakken, testen, maar het retourrecht vervalt wel als de computers voor een lange periode is gebruikt.

 Voor samengestelde producten in onze configurator geldt dat wij wel 8% van het aankoopbedrag als vergoeding vragen voor de arbeid die in de assemblage is gestoken. Zakelijke klanten hebben geen recht tot het retourneren van samengestelde producten. 

Computers die volledig op maat worden gemaakt met onderdelen die wij niet aanbieden op de website zijn uitgesloten van retourrecht.