Custom Game PC aanvraagformulier

Wij weten als geen ander dat naast onze configurator er nog eindeloze mogelijkheden zijn. Wij kunnen helpen in deze vraag en op basis van jouw wensen en budget kunnen we je helpen en adviseren. 

Er zijn wel wat limieten in het aanvragen van een Custom Game PC. Wij bouwen geen Custom water loops. We assembleren ook geen servers of mining rigs. 

Als je een custom Game PC, workstation met onderdelen die te verkrijgen zijn ben je hier wel aan het goede adres en raden we het onderstaande formulier te gebruiken

Service Custom Game PC

Doeleinden
Wat wil je met je PC doen, welke games wil je afspelen? op wat voor resolutie ga je de games afspelen? Welke monitor heb je? Laat het ons hier eventueel weten zodat we een accurate samenstelling kunnen maken.
Behuizing
Als je niet weet wat voor behuizing je wilt hebben laat deze dan leeg.
Processor
Als je niet weet wat voor processor je wilt hebben laat deze dan leeg.
processorkoeler
Als je niet weet wat voor processorkoeler je wilt hebben laat deze dan leeg.
Moederbord
Als je niet weet wat voor moederbord je wilt hebben laat deze dan leeg.
Videokaart
Als je niet weet welke videokaart je wilt hebben laat deze dan leeg. Vermeld ook eventueel het model van de videokaart.
werkgeheugen
Als je niet weet welk werkgeheugen je wilt hebben laat deze dan leeg. (niet verreist: vermeld ook eventueel de snelheid of modelnummer van het geheugen.)
Opslag
Vermeld hier alle opslag en hoeveelheid opslag die je (eventueel) in je systeem wilt laten plaatsen. Als je het niet weet laat deze dan leeg.
Voeding
Als je weet wat voor voeding je wilt hebben zet deze dan hier neer, wil je dit door ons laten adviseren laat deze dan leeg.
Besturingssysteem
Standaard zetten wij Windows 10 professional op het systeem, deze kan je upgraden naar Windows 11. Vermeld eventueel de taal en de versie (Home / Professional) die je op je systeem wilt zetten
Overige aanpassingen
Schrijf hier wat je bijvoorbeeld hoe jouw systeem eruit moet komen te zien en waar de computer aan moet voldoen. Je kan er ook bijzetten of je op zoek bent naar extra componenten zoals RGB ventilatoren, geluidskaarten, streaming kaarten, Wifi, Bluetooth etc....
Budget
Hier kan je eventueel aan ons laten weten wat voor budget je ongeveer voor ogen hebt.
Naam *
E-mail adres *

custom game pc

Wat zijn de kosten?

Afhankelijk van de aanvraag kunnen de kosten toenemen. Wij berekenen de kosten de onderdelen, de verzendkosten en de geschatte hoeveelheid arbeidsuren. Het verschilt per bestelling en kunnen geen exact getal geven.  De aanvraag zelf is natuurlijk kosteloos. 

Retourrecht Custom Game PC aanvraag

Custom Game PC’s die hier aangevraagd en verzonden worden zijn uitgesloten van het annulering & retourrecht.  In sommige gevallen is het wel mogelijk dat we de configuratie kunnen aanpassen door er een andere videokaart, processor of werkgeheugen in te laten plaatsen.