rigbuilder showcase game pc

Vanaf:  3,699.00

Rigbuilder Show Case ANS0232

Zie hier de Designer showcase serie. Deze High end Game PC kan je met trots op je bureau zetten! Deze Game PC's hebben de hoogste performance en zijn voornamelijk ontworpen om de nieuwste games op de beste kwaliteit af te spelen!

Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Specificaties

memory-chip
AMD Ryzen 7900X (12 cores)
Nvidia Asus RoG RTX 4080 16 GB
64 GB DDR5 RGB
ic_fluent_storage_24_regularCreated with Sketch.
1 TB M.2 SSD
Phanteks 360mm Waterkoeling
Bequiet! 80+ Gold 850 Watt Voeding
USB, USB-C, 3.5MM Audio, Wifi 6, Bluetooth

Opslag aanpassen

  •   

30 dagen bedenktijd

Laagste prijs

Gratis Verzending

Over de Rigbuilder showcase serie Game PC
Deze High-End Game PC's serie bevatten de beste gaming hardware die er te koop is. De kast zelf is uitgerust met een glazen voor en zijkant, maar liefst 8 RGB ventilatoren en waterkoeling die je PC superkoel houdt. De gigantische Asus Rog Strix videokaarten zijn amper te horen en vanuit de fabriek overgeklokt. Zowel de verlichting als de ventialtoren zijn eenvoudig door middel van software aan te passen. In de Game PC zit een Asus RoG Strix moederbord die perfect past bij deze kast en is voorzien van RGB verlichting en boordevol usb aansluitingen.
Rigbuilder showcase
Nvidia RTX 4080 en AMD Ryzen 9 7900X
De videokaart en processor behoren tot de snelste gaming hardware die er op dit moment te koop is. Het is geen probleem om spellen op 4k resolutie af te spelen met dit gaming monster. Verwacht prestaties van minimaal 60 FPS van zelfs de nieuwste spellen op een 4k resolutie met de grafische instellingen maximaal ingesteld.
1080P: 141 FPS
1440P: 96 FPS
4K: 61 FPS

Hoogste Instellingen. RT overdrive DLSS 3.5 + FG Framerates zijn gebaseerd op de prestaties van de videokaart. 

1080P: 446 FPS
1440P: 362 FPS
4K: 182 FPS

Hoogste instellingen. Framerates zijn gebaseerd op de prestaties van de videokaart in combinatie met een High-end processor. 

1080P: 189 FPS
1440P: 173 FPS
4K: 132 FPS

Hoogste instellingen. Framerates zijn gebaseerd op de prestaties van de videokaart in combinatie met een High-end processor. 

Hogere framerates kunnen behaald worden door de grafische instellingen te verlagen. een minimum van 60 FPS wordt gezien als vloeiend en speelbaar. Het is altijd aan te raden om DLSS aan te zetten om prestaties te verbeteren. De FPS van een 3440x1440p monitor ligt ongeveer tussen de 1440p en 4k resolutie. 

3 jaar garantie

Bij ons krijg je 3 jaar garantie op onderdelen en de assemblage van je PC. Dat betekent dat we 3 jaar lang altijd voor je klaar staan en jij je geen zorgen hoeft te maken als er iets gebeurd. 

Gratis verzending

Al onze computers worden gratis verzonden. Ook ontvang je een Track & Trace zodat jij je pakket in de gaten kan houden. 

Windows Installatie & Licentie

Op iedere Game PC staat Windows 10 professional geïnstalleerd. Ook zit er een licentie bij. Wil je toch Windows 11? Dan kan je de PC met een druk op de knop upgraden naar Windows 11.

Overige services

Wij updaten we de firmware van het moederbord, zodat je minder problemen ervaart met de PC. Ook configureren wij de koeling van de computer, waardoor lekker stil blijft terwijl je aan het gamen bent. 

Installatie videokaart

Bij de meeste Game PC’s wordt de videokaart apart in de doos geleverd. Dit is om transportschade te voorkomen. Er hoeft immers niet veel te gebeuren om een plastic slot af te laten breken terwijl er een paar kilo zware videokaart in het slot zit gemonteerd. 

Een videokaart in de PC plaatsen is zo gepiept en mocht je hulp nodig hebben dan kan je altijd even in de handleiding kijken of kan je contact met ons op nemen.

Shopping Basket