Rigbuilder Value

Vanaf:  849.00

Rigbuilder Value ANV9232

Zoveel mogelijk gaming power voor 800 euro. Dat is wat je bij deze ongelofelijke Game PC krijgt. De Nvidia RTX 4060 maakt korte metten met de nieuwste games op full HD.

Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Specificaties

memory-chip
AMD Ryzen 5 4500
Nvidia RTX 4060 8GB
16GB DDR4
ic_fluent_storage_24_regularCreated with Sketch.
1 TB M.2 SSD
AMD Stock koeler
Bequiet System power 450 watt
USB, 3.5mm audio, HDMI, Displayport

Opslag aanpassen

  •   

30 dagen bedenktijd

Laagste prijs

Gratis Verzending

Kleine prijs, grote prestaties!
Onze Value serie Game PC's zijn ontworpen om zoveel mogelijk performance te leveren voor een lage prijs. Deze Game PC met Nvidia RTX 4060 videokaart levert super prestaties voor een lage prijs. Met 16 GB aan RAM geheugen wat de standaard is voor de meeste games zit je dus ook wel goed. De Ryzen 5 4500 is echter wel een isntap processor maar met 6 cores zeker geen kleine jongen. De meeste games kunnen vaak niet goed met veel cores omgaan dus is het ook niet nodig om veel cores te hebben. En dan nog het uiterlijk zelf is ook niets op bespaard gebleven. 4 instelbare RGB ventilatoren, helemaal van metaal afgewerkt en een glazen raam die je eenvoudig op en dicht kan maken maakt deze PC echt een hele goede deal. En helemaal voor de prijs. Het enige wat nog ontbreekt is Wifi & Bluetooth maar dat mag de pret niet drukken. Deze kan je er eventueel door een extra PCI Express module nog later in de PC plaatsen.
Rigbuilder Value zijkant
Een alleskunner voor een zachte prijs.
Deze Game PC biedt hoge framerates op Full HD en kan vele spellen zonder veel problemen ook op 1440P afspelen. Verwacht ongeveer 82 FPS in Cyberpunk 2077 op Full HD, 250 FPS in Fortnite op lage instellingen. Met Hogwarts Legacy op hoge instellingen haal je ongeveer 60 FPS. Met de performance zit het wel goed en dankzij DLSS Frame Generation die in de RTX 4060 zit ingebouwd zal je nog lang plezier hebben van deze Game PC.
1080P: 64 FPS
1440P: 37 FPS
4K: >20 FPS

Hoogste Instellingen. RT overdrive DLSS 3.5 + FG Framerates zijn gebaseerd op de prestaties van de videokaart. 

1080P: 218 FPS
1440P: 145 FPS
4K: 72 FPS

Hoogste instellingen. Framerates zijn gebaseerd op de prestaties van de videokaart in combinatie met een High-end processor. 

1080P: 102 FPS
1440P: 87 FPS
4K: 46 FPS

Hoogste instellingen. Framerates zijn gebaseerd op de prestaties van de videokaart in combinatie met een High-end processor. 

Hogere framerates kunnen behaald worden door de grafische instellingen te verlagen. een minimum van 60 FPS wordt gezien als vloeiend en speelbaar. Het is altijd aan te raden om DLSS aan te zetten om prestaties te verbeteren. De FPS van een 3440x1440p monitor ligt ongeveer tussen de 1440p en 4k resolutie. 

3 jaar garantie

Bij ons krijg je 3 jaar garantie op onderdelen en de assemblage van je PC. Dat betekent dat we 3 jaar lang altijd voor je klaar staan en jij je geen zorgen hoeft te maken als er iets gebeurd. 

Gratis verzending

Al onze computers worden gratis verzonden. Ook ontvang je een Track & Trace zodat jij je pakket in de gaten kan houden. 

Windows Installatie & Licentie

Op iedere Game PC staat Windows 10 professional geïnstalleerd. Ook zit er een licentie bij. Wil je toch Windows 11? Dan kan je de PC met een druk op de knop upgraden naar Windows 11.

Overige services

Wij updaten we de firmware van het moederbord, zodat je minder problemen ervaart met de PC. Ook configureren wij de koeling van de computer, waardoor lekker stil blijft terwijl je aan het gamen bent. 

Installatie videokaart

Bij de meeste Game PC’s wordt de videokaart apart in de doos geleverd. Dit is om transportschade te voorkomen. Er hoeft immers niet veel te gebeuren om een plastic slot af te laten breken terwijl er een paar kilo zware videokaart in het slot zit gemonteerd. 

Een videokaart in de PC plaatsen is zo gepiept en mocht je hulp nodig hebben dan kan je altijd even in de handleiding kijken of kan je contact met ons op nemen.

Shopping Basket