Contactgegevens


E-mail: info@rigbuilder.nl
Whatsapp: +31612232112
TEL: +31 (0)6 1223 2112

 

 

Adres


Prinses Irenestraat 6
8071 NZ Nunspeet
Nederland

KVK: 64571319
BTW: NL001795859B64


Onze werkwijze

Wij doen altijd ons best om jouw gewoon de computer te geven die het best bij je past. Wij doen dit door altijd te blijven onderzoeken welke componenten het beste zijn, maar ook de beste prijs / prestatie verhouding heeft.

 

 

Selectief Assortiment

Elke dag doen wij ons best om de nieuwste en beste onderdelen in onze configurator en producten te plaatsen. Alleen onderdelen die van hoge bewezen kwaliteit met de beste prijs / kwaliteit verhouding komt in onze configurator voor.

Maak je ook niet druk of een onderdeel wel of niet past. Onze configurator past zich zo aan dat jij je daar niet meer druk om hoeft te maken.


Onze slimme configurator

Je hoeft je ook geen zorgen maken of iets wel of niet past. Onze configurator is zo gemaakt dat hij zich aanpast aan jouw selectie. Mocht het toch voorkomen dat er een probleem ontstaat dan nemen wij contact met je op en gaan we kijken naar een goede oplossing.


Garantie


Komt het product defect bij u binnen of raakt deze binnen 2 weken defect, dan kunt u de computer op onze kosten naar ons toesturen.

Wij leveren 3 jaar garantie op arbeid van onze computers. Voor componenten geldt de fabrieksgarantie. Deze loopt uit één van 1 tot 10 jaar.

Ontstaat er een probleem na 3 jaar dan kunnen wij dit zonder problemen repareren voor een kleine vergoeding.


 

Bedenktijd


Als consument mag jij je product binnen 14 dagen naar ons terugsturen. Houdt er wel rekening mee dat wij een bedrag inhouden voor de arbeid die we in de computer hebben gestoken.

We geven je ook het recht om binnen 30 dagen je configuratie kosteloos aan te passen. Je zal dan wel de computer terug naar ons op moeten sturen in bepaalde situaties.

Veelgestelde vragen