Gegarandeerd de hoogste kwaliteit


Bij ons vind je niet de snelste levertijden. Wij hebben liever dat jij een goed werkende computer in huis haalt die volledig geoptimaliseerd is. Een computer die je aanzet en je echt alleen nog maar je spellen of programma's op hoeft te installeren.
Onderzoek


Kijk, wij spitten vele reviews door van kritische reviewers en gebruiken hun informatie en analyse als hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat jij het beste in huis haalt.

We kijken kritisch naar de prijs van een bepaald onderdeel. Ook kijken we naar de kwaliteit van bijvoorbeeld capicatoren, VRM's en allerlei andere technische aspecten die met je computer te maken hebben.

Ook kijken we kritisch naar de Prijs / Prestatieverhouding. Waarom zou je toch die quadcore processor in huis halen die 2x zo duur is en maar 10% sneller is?


Dit is waar wij verschilen met andere aanbieders. Er zijn veel componenten te koop die van slechte kwaliteit zijn. Neem bijvoorbeeld de voeding van een computer. Een slechte voeding kan bijvoorbeeld ongemerkt hoge stroompieken leveren aan je componenten waardoor onderdelen van je computer veel sneller kapot kunnen gaan. Het gaat in sommige gevallen zelfs zo ver dat door slechte assemblage kortsluitingen kunnen ontstaan en de voeding vlam kan vatten.

Helaas is het zo dat veel andere aanbieders jouw standaard wel de goedkoopste voeding aanbieden. Ook merken zoals Corsair hebben kwalitatief veel slechte voedingen in hun assortiment.


De Stresstest


Natuurlijk blijft het elektronica, en elk onderdeel dat uit de fabriek komt is vatbaar voor fouten in de fabricage. Daarom voeren wij een stresstest uit. In deze test worden van veel onderdelen het uiterste gevraagd. Maar de stresstest geeft geen garanties of het product jarenlang zal werken. Daar is de test simpelweg te kort voor. Maar ernstige fabricagefouten komen vaak wel aan het licht met deze test. Hierdoor proberen wij zoveel mogelijk de kans op een defecte computer bij aankomst te vermijden.

 
 

Altijd het beste


Zodra een nieuwe generatie videokaarten of processoren uitkomt begint vaak ons hele proces om te analyseren van voor af aan. Maar dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat jij de beste computer in huis haalt!Veilig betalen

Aangesloten bij Webwinkelkeur

Je Gaming PC wordt gratis verzekerd verzonden met DHL